Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Podcast natuurinclusief bouwen

In de eerste Eneuf is Eneuf podcastaflevering praten onze experts over natuurinclusief bouwen. Onze host Karlijn presenteert drie stellingen, waar duurzaamheidexperts Bas Reussien en Dana Visser op reageren. Bas heeft als stadsecoloog veel ervaring opgedaan met natuurinclusief bouwen bij verschillende overheden. Dana werkt als milieucoördinator bij de gemeente Delft en wordt bij een breed scala van projecten betrokken.

Eneuf is Eneuf de podcast
Neuf is een interim management- en adviesbureau in de ruimtelijke ordening. Samen met overheden maken we de wereld om ons heen een stukje beter voor iedereen. Vandaag én in de toekomst. In deze complexe wereld met meerdere crises, lopen we tegen van alles aan. Onze leefomgeving staat onder druk: we moeten versnellen! In Eneuf is Eneuf de podcast nodigt Karlijn Nikkels twee professionals uit. Elke aflevering nemen ze een ander thema onder de loep. Wat kan beter en wat doen we juist al heel goed? Van welke voorbeelden kunnen we veel leren? Met drie scherpe stellingen worden de professionals aan de tand gevoeld.

Over de host
Karlijn is projectmanager bij Neuf. Ze werkt aan het verduurzamen van de openbare ruimte en aan bereikbare steden voor iedereen. Karlijn heeft een achtergrond in mediastudies en kijkt dan ook met een creatieve blik naar haar werkveld. Niets is zo veranderlijk als de tijd waarin we leven en daaraan moeten we ons snel aanpassen. “Omdat we dat altijd al zo doen” is voor Karlijn geen antwoord meer. Voor Eneuf is Eneuf de Podcast is Karlijn host en vormt ze samen met Marjes ter Schegget de redactie.