Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Over Neuf

Neuf is een interim management- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. We werken samen met overheden aan een duurzame leefomgeving waar iedereen de ruimte krijgt om met plezier te wonen, leven en werken. Het wereldwijde klimaatvraagstuk zet onze fysieke leefomgeving in Nederland onder druk. Zonder verduurzaming is deze omgeving niet houdbaar voor de toekomst. Dat stelt ons samen voor een van de grootste opgaven van onze tijd, waarin overheden een cruciale rol spelen. Alleen staan de complexiteit, wendbaarheid en normen binnen overheden vaak ongewild de ambities en het oplossende vermogen in de weg. Neuf biedt een frisse blik van buitenaf en creëert daarmee ruimte voor verandering.

Neuf way of working

Neuf gebruikt lef, creativiteit en een positief kritische blik om te kijken wat juist wél kan. We zoeken de ruimte binnen bestaande kaders en bedenken vernieuwende oplossingen voor complexe infrastructurele opgaven. We jagen aan en voeren uit. Van ontwerp tot realisatie. Ons geheim zit ‘m in onze mensen: ervaren professionals die vanuit persoonlijke ambitie en interesse willen groeien, samen met onze opdrachtgevers.

Vooropgesteld in onze filosofie staan drie kernwaarden: plezier, vrijheid en kwaliteit.

Plezier

Plezier geeft projecten vleugels. Het zorgt ervoor dat teams in beweging komen en dingen die onmogelijk lijken, toch mogelijk zijn. Daarom staat plezier bij ons centraal. In ons bureau en in iedere samenwerking. Het begint met goed luisteren naar elkaars belangen en drijfveren.

Vrijheid

Vrijheid creëert ruimte op de momenten dat dat nodig is. Daarom organiseren we vrijheid bewust in onze organisatie en samenwerkingen met opdrachtgevers. We stippelen graag zelf onze route uit met een duidelijke focus op het einddoel.

Kwaliteit

Wat we doen, doen we goed. We streven in ieder project naar de 9+. Het hoogst haalbare. Waarom geen tien? We zijn niet naïef. Er is altijd ruimte voor verbetering en ruimte om te leren. Daarom staat het delen van kennis bij ons centraal. Binnen en buiten het bureau.

Excelleren in vrijheid

Bij Neuf bouwen we iedere dag aan het leukste bedrijf van Nederland. Aan een team dat vanuit plezier, vrijheid en kwaliteit kan werken. We willen de beste en leukste mensen aan ons binden, door bij de mooiste bouw- & infra-projecten van de Nederlandse overheid betrokken te zijn. Of dat nu in vaste dienst is of als zelfstandig ondernemer. We bieden onze professionals een platform om het maximale uit zichzelf en elkaar te halen. Excelleren in vrijheid noemen we dat.