Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Werken bij

Bij Neuf draait het om kennis, netwerk en innovatie op het gebied van ruimte en infra. Het is onze ambitie om professionals en opdrachtgevers te verbinden, te faciliteren en te inspireren. Onze organisatie bestaat uit vaste medewerkers en associates.

De professionals van Neuf worden ingezet bij onze opdrachtgevers in het publieke domein. We werken voor centrale, decentrale en semi-overheidsorganisaties zoals Rijkswaterstaat, ProRail, Schiphol, provincies, gemeenten, waterschappen en het Rijksvastgoedbedrijf. Onze professionals geven zelf richting aan hun projecten en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn drie rollen binnen de projecten te onderscheiden: projectmanager, contractmanager en omgevingsmanager. Die kunnen ook gecombineerd of afgewisseld worden.

Arjan van Os
Contractmanager Neuf

“Samen met gemotiveerde en professionele mensen van Zuidasdok zorgen we voor een betere leefomgeving in Amsterdam Zuid”

Catalien Peerdeman
Projectmanager Neuf

“Met behulp van een stresskaart konden wij knelpunten van wateroverlast en hittestress op een eenvoudige manier meenemen.”

Willemijn
Omgevingsmanager Neuf

‘De veelzijdigheid, diverse stakeholders op het werk en de samenwerking met de aannemer maken het proces heel interessant.’

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuwe Neufers! Bekijk hieronder de profielen die we aanbieden. Ben je er nog niet helemaal uit welke rol het beste bij je past? Of wil je je verder oriënteren? Vul dan onderstaand contactformulier in voor een kennismaking. De persoonlijke match is leidend voor ons!

Omgevingsmanager

Weet jij wat er nodig is om de wereld om je heen voor iedereen leefbaar te houden? En communiceer je gemakkelijk met alle betrokken partijen over hoe dit het best behaald kan worden? Dan ben jij misschien wel de omgevingsmanager die wij zoeken.

Standplaats: Utrecht of Deventer

Meer weten over deze functie?

Contractmanager

De beste deal voor iedereen, dát is je doel. Daarbij zijn langetermijndenken en een parate kennis van de markt noodzakelijk. Denk jij dat dit je op het lijf geschreven is? Bekijk dan de volledige functieomschrijving en solliciteer snel!

Standplaats: Utrecht of Deventer

Meer weten over deze functie?

Projectmanager

Deadlines zijn naast je grootste vijand ook je grootste vriend. Je presteert namelijk goed onder druk, maar weet die vooral te ontlopen door jouw fantastische planning en organisatie skills. Met je enthousiaste, open houding weet je een goed functionerend team om je heen te bouwen en successen met elkaar te behalen!

Standplaats: Utrecht of Deventer

Meer weten over deze functie?

Passen Neuf en jij perfect bij elkaar?

En vlieg je graag mee op de roze wolk van cloud Neuf? We zien je sollicitatie met veel plezier tegemoet. Bij ons telt echter niet alleen wat je hebt gestudeerd; een goede match is voor de toekomst misschien nog wel belangrijker dan de perfecte motivatiebrief of het meest gelikte CV. Beantwoord daarom eerst de volgende vijf vragen en laat je contactinformatie achter (een CV en/of motivatiebrief mag ook). Wie weet vliegen we elkaar snel in de armen, als een echte match made in heaven.

11 / 3
22 / 3
33 / 3
4
5
5 min

Ervaringen van Neufers

Neufers houden van werken bij Neuf! En dat komt echt niet altijd door de projecten waar we aan werken. Wij vinden het namelijk ook erg belangrijk om een prettige en informele werksfeer te bewaken waarin vrijheid centraal staat. Thuis werken? Top! Een wereldreis maken? Als je maar een kaartje stuurt. En een eigen restaurant beginnen? We komen graag bij je eten. Wij geloven dat een vrij leven inspirerend werkt, en daardoor ook op de werkvloer voor inspirerende oplossingen zorgt. Hoe onze mensen deze vrijheid zoal invullen? Beluister de verhalen van rasechte Neufers hieronder!

Lijkt het je wel wat, werken bij Neuf?
Bel, mail of app met Lieke!

Lieke kan je alles vertellen over het reilen en zeilen binnen onze organisatie: de sfeer op de werkvloer, de vacatures die we hebben en dat stukje eigenheid dat wij in een Neufer zoeken.

Lieke Burghouts
lburghouts@neuf.nl
06 45208079

Werken aan het Oosten van ons land?
Bel, mail of app met Jasper!

Jasper vertelt je graag meer over Neuf Est. Het kantoor, de omgeving, de gedeelde passie en de vacatures die we hebben.

Jasper Pott
jpott@neuf.nl
06 12912648