Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Dit doen wij

Onze professionals zijn sympathiek én slim. Ze hebben lef, stellen kritische vragen en zijn ondernemend ingesteld. Doordat ze denken in mogelijkheden kunnen ze de beweging brengen die nodig is. Maar we geloven dat ze vooral van meerwaarde zijn, als ze intrinsiek zijn gedreven door een onderwerp. Daarom kijken we altijd eerst naar hun persoonlijke ambities en drijfveren, zodat we voor iedere opdracht de perfecte match kunnen maken met een opdrachtgever.

Filter

Als omgevingsmanagers zijn we een luisterend oor voor alle betrokken partijen en verantwoordelijk voor de doorvertaling naar het plan. We brengen de wensen en belangen van alle stakeholders in kaart, en gaan op zoek naar gezamenlijke doelstellingen om een project succesvol te kunnen realiseren. Binnen de publiek- en privaatrechtelijk gestelde randvoor- waarden.

Vertel me meer

Benieuwd of jij en Neuf de perfecte match zijn?
Vraag het aan Lieke!

Lieke kan je alles vertellen over het reilen en zeilen binnen onze organisatie: de sfeer op de werkvloer, de vacatures die we hebben en dat stukje eigenheid dat wij in een Neufer zoeken. Bel, mail of app gerust.

Lieke Burghouts
lburghouts@neuf.nl
0645208079