Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Efficiënte procesbegeleiding op Zuidasdok

Zuidasdok is één van de grootste infrastructurele projecten van Nederland. Rijkswaterstaat, Prorail en de gemeente Amsterdam werken samen aan een betere bereikbaarheid van het noordelijke deel van de Randstad. Door de A10 Zuid te verbreden en deels ondergronds te brengen en door het station Amsterdam Zuid uit te breiden. Evelien werkt aan de reconstructie van knooppunt De Nieuwe Meer en knooppunt Amstel, waar zij vanuit contractmanagement verantwoordelijk is voor de procesbegeleiding van de aanbestedingstrajecten.

Evelien: “Er komt veel kijken bij een aanbestedingsproces. Vooral omdat er een integrale aanpak nodig is, waarbij de betrokkenheid van alle disciplines essentieel is. Ik borg tijdens de contractvoorbereiding de processen om tijdig tot een aanbestedingsdossier te komen. Dit is een continu proces van deadlines bewaken, hick-ups signaleren en in de gaten houden wat er nodig is om een proces efficiënter en beter te maken. Liggen we op koers? Hoe kunnen we bijsturen? Tijdens de aanbestedingprocedure stuur ik het inlichtingenproces en het proces van contractmutaties en mededelingen aan. Samengevat zorg ik ervoor dat de contractvoorbereiding en de aanbesteding soepel, integraal en beheerst verlopen.”

"Het geeft een kick om iedereen te blijven stimuleren voor het beste resultaat"

Evelien

Continue aandacht en focus
Dit project is Evelien op het lijf geschreven: “Ik vind het fantastisch om in mijn eigen stad te mogen werken aan deze complexe en uitdagende opgave, met zoveel belanghebbenden in een continu veranderende omgeving. Het geeft een kick om iedereen te blijven stimuleren voor het beste resultaat. Door deze opdracht ben ik er nogmaals achter gekomen dat mijn passie bij contractmanagement ligt, met name de aanbestedingskant ligt mij goed. Ik werk met veel ervaren en leuke mensen, waaronder mijn Neuf-collega Arjan. Daar leer ik veel van, op een fijne en toegankelijke manier.”

Meer informatie over Zuidasdok: https://zuidas.nl/zuidasdok/