Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Kennisfestival

Al tijdens de aanbesteding maak je verschil in samenwerken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer

Van samenwerkingsassesments of -dialogen tijdens de aanbestedingsprocedure, tot samenwerkingsconstructies en aanpakken voor het vormen van gelijkwaardige partnerschap. Op 29 augustus organiseren wij een middag die je absoluut niet mag missen als je streeft naar een samenwerking of gelijkwaardig partnerschap tussen opdrachtgever en -nemer binnen het ruimtelijk domein. Sessiebegeleiders en experts delen hun kennis en verhalen over samenwerkingsuitdagingen, aanpakken en oplossingsrichtingen.

Tijdens het kennisfestival brengen we gelijkgestemden en geïnteresseerden uit ons netwerk bij elkaar vanuit verschillende organisaties binnen het ruimtelijk domein.

Over de NEUF Academy

De NEUF Academy begeleidt organisaties of bedrijven binnen het ruimtelijk domein bij het ontwikkelen van een juiste (strategische/ innovatieve) koers, een gezonde werkcultuur en een goede samenwerking. Wij zorgen ervoor dat teamleden in hun kracht staan en vanuit hun essentie werken. Dat iedereen zijn juiste bijdrage levert. Allemaal omdat wij er in geloven dat dit werkplezier ervoor zorgt dat het individu, het team en de organisatie echt impact maakt. En daar gaan wij voor. Impact op een omgeving waar iedereen met plezier in kan leven, vandaag en in de toekomst.