Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Neuf & Nicky

Nicky Meijer

Manager Neuf Academy

Ontmoet Nicky, een sprankelende professional uit Den Haag wie haar passie deelt voor creëren van impact. Als afgestudeerd onderwijskundige heeft ze haar weg gevonden als senior customer experience consultant en momenteel als adviseur, trainer, coach, facilitator en manager bij Neuf Academy.

Nicky inspireert graag individuen, teams en organisaties om vernieuwend te denken en samen doelen te bereiken. Haar aanstekelijke enthousiasme en spontane, maar gestructureerde aanpak typeren haar werkwijze. Ze vindt het belangrijk om elke dag een stapje verder te komen. Daarnaast runt ze als manager van de Neuf Academy met veel plezier de bedrijfsvoering en alles wat erbij komt kijken, samen met Eline en Janna.

Nicky ziet technologie als kans en gelooft in samenwerking voor maatschappelijke impact. Haar hart ligt ook bij creatie van producten en diensten die hieraan bijdragen, waarmee ze gedreven wordt om kennis en expertise duurzaam om te zetten naar middelen die iedereen kan gebruiken.

Buiten werk geniet ze van reizen, lezen en het creëren van waardevolle herinneringen. Voor Nicky betekent vrijheid zijn wie je bent, en plezier is te vinden in de kunst van creativiteit en het delen van lachwekkende momenten. Kwaliteit is voor haar streven naar het beste en anderen inspireren hetzelfde te doen. In een wereld vol uitdagingen gelooft Nicky in samenwerking, openheid en nieuwsgierigheid naar het onbekende als de sleutels tot succes.