Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Neuf & Sophie

Sophie Boot

Projectmanager

Maak kennis met Sophie! Ze heeft een boeiende academische achtergrond met een bachelor in Future Planet Studies en masters in Metropolitan Analysis Design & Engineering en Geografische Informatiewetenschappen. Tijdens haar studie ontdekte ze haar passie als bestuurslid en raakte vertrouwd met onderwijs- en onderzoeksavonturen. 

Tegenwoordig leeft Sophie voor duurzame mobiliteit. Ze blinkt uit in het verzamelen en doeltreffend presenteren van informatie, van heldere teksten tot levendige kaarten en afbeeldingen. Haar hart maakt een sprongetje bij projecten die een groenere, duurzamere mobiliteit bevorderen. 

Voor Sophie betekent vrijheid in beweging zijn en ongehinderd genieten van het leven. Of het nu gaat om diverse professionele kansen omarmen of buitenavonturen beleven zoals fietsen, zeilen en wintersporten. 

Gedeelde vreugde is haar handelsmerk, of ze nu haar werkplek vult met gelach of geniet van persoonlijke avonturen. Naast haar professionele bezigheden vind je haar bezig met klusprojecten, groene oases op haar balkon, culinaire experimenten, boeken lezen en actieve winterdagen, het liefst in het gezelschap van vrienden. 

Recente projecten:

  • Assistent Projectmanager – Duurzame Mobiliteit, Gemeente Amersfoort 
  • Projectmanager – Mobiliteit, Gemeente Rotterdam