Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Samen ondernemen op de Impact Day

Neuf is van iedereen. Dat is waar we naar toe willen. Het is onze doelstelling om samen te ondernemen en écht samen eigenaar te zijn van Neuf. Door middel van de Impact Day en jaardoelen proberen we iedereen bij het bedrijfsproces te betrekken, creëren we een gedeelde verantwoordelijkheid en een gedeelde beloning. Maar daar stoppen we niet! Aankomende tijd gaan we verder met onze zoektocht naar participatief ondernemerschap.

Tijdens alweer de tweede Impact Day gingen we met elkaar de doelen voor 2023 bepalen. Elke groep ging aan de slag met een thema en bedacht hierbij 2 tot 3 concrete doelen. De thema’s waren groeien in duurzaamheid, duurzaam groeien, zichtbaarheid en verbinding. Thema’s die ons aan het hart gaan. Aan het einde van de dag presenteerde elke groep hun bevindingen en was er ruimte voor vragen en suggesties.

Na de Impact Day begrijpen we elkaar nog beter, worden alle plannen verder uitgedacht en in een jaarplan verwerkt. Met doelen die zijn bedacht door iedereen, waaraan gewerkt wordt door iedereen en (wanneer behaald) van geprofiteerd wordt door iedereen, gaan we gemotiveerd van start!