Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Onze expertise

Onze professionals zijn sympathiek én slim. Ze hebben lef, stellen kritische vragen en zijn ondernemend ingesteld. Doordat ze denken in mogelijkheden kunnen ze de beweging brengen die nodig is. Maar we geloven dat ze vooral van meerwaarde zijn, als ze intrinsiek zijn gedreven door een onderwerp. Daarom kijken we altijd eerst naar hun persoonlijke ambities en drijfveren, zodat we voor iedere opdracht de perfecte match kunnen maken met een opdrachtgever. Van aanbesteding tot oplevering.

Interimmanagement

We helpen publieke organisaties met het tijdelijk uitvoeren van bepaalde managementtaken binnen complexe ruimtelijke en infrastructurele opgaven van overheden. Daarbij gaan we altijd op zoek naar mogelijkheden om de gezamenlijke doelen en belangen te realiseren en laten we ons niet leiden door beperkende protocollen en procedures. Binnen interimmanagement onderscheiden we onze expertise op drie verschillende gebieden.

Tendermanagement

We helpen publieke organisaties met het vinden en formuleren van de winnende propositie in een tender of aanbestedingsprocedure. We zijn daarbij verantwoordelijk voor het volledige proces. Dat begint met het naar boven halen van de juiste informatie. We stellen vragen, veel vragen. Zo weten we precies wat de kern is van de opgave, waar de kansen liggen en hoe we het team het beste kunnen samenstellen om de tender ook daadwerkelijk te winnen.

Sessie begeleiding

Bij NEUF helpen we teams beter te laten samenwerken in grote complexe opdrachten. Bij de start van een project (Project Start Up) of als een project op enig moment niet helemaal lekker loopt (Project Follow Up). We kijken daarbij zowel naar inhoud, als het proces. Naast zakelijke belangen focussen we ons ook vooral op de chemie tussen mensen en de persoonlijke belemmeringen die een goede samenwerking in de weg staan.

Duurzaamheid

Bij NEUF lopen we graag voorop in het bouwen aan een mooiere wereld. Duurzaamheid is niet iets wat we erbij doen, het zit verankerd in ons DNA. We organiseren kennissessies en beschikken over een duurzaamheidtaskforce. Zo dragen we bij aan een omgeving waar ook in de toekomst prettig geleefd kan worden door iedereen.

Projecten