Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Sessie begeleiding

Bij NEUF helpen we teams beter te laten samenwerken in grote complexe opdrachten. Bij de start van een project (Project Start Up) of als een project op enig moment niet helemaal lekker loopt (Project Follow Up). We kijken daarbij zowel naar inhoud, als het proces. Naast zakelijke belangen focussen we ons ook vooral op de chemie tussen mensen en de persoonlijke belemmeringen die een goede samenwerking in de weg staan.

Een optimale samenwerking

Alles bespreekbaar maken
Het begint met het bepalen van het doel. Maar ook het formuleren van de sfeer, die nodig is om dat doel te halen. Door het creëren van een veilige omgeving kunnen zaken bespreekbaar worden die normaal onbesproken blijven. Wanneer er ruimte is voor conflict, ontstaat er vertrouwen en betrokkenheid. Daarnaast gebruiken we creatieve werkvormen die aansluiten op de belevingswereld van de klant.

Oog voor inhoud én proces
We werken in iedere sessie met twee trainers, waarbij de één inhoudelijk ruime ervaring heeft in een zelfde soort traject, en de ander meer procesgericht is. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen en doelgericht kunnen bijsturen om tot een betere verstandhouding en samenwerking te komen. Uiteindelijk leidt een betere samenwerking altijd tot een beter eindresultaat.

Samenwerking Neuf & Brink
Wij werken op het gebied van sessies al jaren samen met Brink Advies en Management BV. en gezamenlijk faciliteren wij verschillende sessies. Wij helpen graag teams beter te laten samenwerken in grote complexe opdrachten.

Denk jij nou: dit is ook iets voor mijn projectteam! Neem dan contact op met Janna, haar contactgegevens vind je hier. En bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie en meer informatie.