Benieuwd wat een Neufer voor jou kan betekenen? Lees meer

Zoeken

Zoeken

Tendermanagement

We helpen private organisaties met het vinden en formuleren van de winnende propositie in een tenderprocedure en publieke organisaties met het opstellen van de juiste uitvraag in een aanbestedingsprocedure. We zijn daarbij verantwoordelijk voor het volledige proces. Dat begint met het naar boven halen van de juiste informatie. We stellen vragen, veel vragen. Zo weten we precies wat de kern is van de opgave, waar de kansen liggen en hoe we het team het beste kunnen samenstellen om de tender ook daadwerkelijk te winnen.

Co-creatie

Co-creatie is het sleutelwoord voor een succesvolle tender. De looptijd voor een procedure is vaak heel kort, dus een optimale samenwerking is cruciaal. We kijken daarom altijd in de breedte naar de opgave en nemen alle verschillende belangen onder de loep zodat iedereen elkaar echt begrijpt en wil helpen. Daarnaast onderzoeken we op welke fronten het beter, sneller of inventiever kan.

Kennis van de markt
Doordat we zelf vaak voor opdrachtgevers van tenders werken, weten we wat er speelt bij de klant. We kennen de markt, dat geeft ons een streepje voor. Ook helpen we onze klanten met het opzetten van een digitaal platform, zodat we beter data kunnen verzamelen, kennis delen en effectiever kunnen samenwerken. Niet alleen voor huidige tenders, maar ook voor eventuele toekomstige opdrachten.